Allt inför Halloween – börja planera

I slutet av oktober är det dags för mångas favorithögtid – Halloween. Den ökar i popularitet för varje år som går och idag ordnar många egna fester under högtiden. Pynt för festen, en snygg maskeraddräkt och vad du ska servera ingår ofta i planeringen. Inför festen kan du lätt handla det du behöver online.

Läskig dekoration

Oberoende för vilken ålder du arrangerar en fest för, inför Halloween är regeln ju läskigare desto bättre. Det här är högtiden då du får skrämma vettet ur människor samtidigt som ni kan skratta åt det efteråt. Spindelnät, döda blommor, dödskallar och lyktor är bara några exempel på vad du kan köpa hem.

Dekorera med pumpor

Pumpor har alltid varit en del av Halloween och det är ett roligt pyssel ni kan göra hemma tillsammans. Köp hem några pumpor och karva ut delar så ni får dem att se ut som ni vill. För att göra det både mysigare och mer skrämmande placerar ni sedan ljus inuti dem.

Smink inför Halloween

Du behöver inte mycket för att få till en läskig sminkning. Vitt puder, svart eyeliner och rött läppstift och du har en bra grund för Halloween-sminket. För att få sminket att hålla hela kvällen kan du använda dig av fixeringsspray.